צלעות חזיר ספרדיות עם מילוי תירס לינגויקה ורוטב דובדבן-ריוחה
מתכון צלעות חזיר ספרדית עם מילוי תירס Linguica ורוטב דובדבן-Rioja יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 530 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך ריוחה, עלי טימין, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו צלעות חזיר ספרדיות עם מילוי תירס לינגויקה ורוטב יין, מלית לחם תירס עם לינגוויקן וכרוב, ו צלעות חזיר ברוטב עם עוגיות מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה. נתחי חזיר מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית נוספת למחבת, 2 מסתובב סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הצלעות ואת caramelize הבשר, 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מעבירים את הבשר למחבת ומניחים בתנור כדי לסיים את הבישול, 12 עד 15 דקות. להחזיר מחבת לתנור, להפחית את החום קצת ולהוסיף חמאה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוסיפים קמח לחמאה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
7
להקציף יין למחבת ולהפחית 1 דקה ואז לטאטא בשימורים ו 1 כוס של מלאי. מתבלים במלח ופלפל שחור גס ונותנים לרוטב להתעבות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גס
משמר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה עם 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת. כאשר שמן מעשן, להוסיף linguica או chorizo וחום, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיף את הסלרי, בצל, פלפלים, שום ועונה עם מלח ופלפל. מבשלים 5 דקות ואז להתפורר מאפינס למחבת ולשלב עם ירקות. לצנן את המילוי עם הנותרים 1 כוס המניה ועונה עם פפריקה מעושנת טימין. להפחית את החום נמוך ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר בשר מהתנור וטאטא את הטפטוף לתוך הרוטב שלך. ערימת מלית על צלחות, צלעות לצד ורוטב מצקת על שניהם. לפזר פטרוזיליה על בשר ומילוי.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.