צלעות חזיר עם אפרסקים טריים ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם אפרסקים טריים בזיליקום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 463 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום, טבילת יוגורט בזיליקום טרי עם אפרסקים, ו צלעות חזיר עם אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את צלעות החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן זית במחבת 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים עד הצד הראשון הוא השחמה יפה, 4 עד 6 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד הטמפרטורה הפנימית רושם 63° על מדחום לקרוא מיידית, על 3 דקות יותר.
העברה לצלחת ואוהל עם נייר כסף. אל תמחקו את המחבת.
מנמיכים את החום נמוך בינוני ומוסיפים את האפרסקים, גרידת לימון, סוכר, מלח, פתיתי צ ' ילי יבשים. מערבבים בעדינות עד האפרסקים מתחילים לרכך אבל לא לאבד את צורתם, 2 עד 3 דקות.
מחלקים את התרד בין שתי צלחות ולשים את צלעות החזיר על גבי.
יוצקים כל מיצים מהצלחת בחזרה למחבת ומוסיפים חמאה ומיץ לימון. מבשל, מגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת ומסתחרר מחבת עד החמאה נמסה ומשולבת לתוך הרוטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים במחצית בזיליקום. מחלקים את האפרסקים בין שתי הצלחות ואז שופכים את מיצי המחבת על גבי ומפזרים בזיליקום שנותר.