צלעות חזיר עם קרם פטריות ואגוזי לוז, בצל פורח קלוי עם מטבל חווה, דלעת ספגטי צלויה
צלעות חזיר עם קרם פטריות ואגוזי לוז, בצל פורח קלוי עם מטבל חווה, דלעת ספגטי צלויה דורשת בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם בצל, עלי פטרוזיליה טריים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. נסו דלעת ספגטי צלויה עם שעועית לבנה + ראגו פטריות, דלעת ספגטי צלויה עם שעועית לבנה + ראגו פטריות, ו צלעות חזיר צלויות ענבים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות פ.מעיל גיליון אפייה גדול עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הסר את העור החיצוני מבצל, לשמור אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
חותכים בצל מלמעלה כמעט לתחתית (בלי לחתוך עד הסוף), ויוצרים 8 טריזים שווים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מניחים בצל על תבנית עם נייר אפייה, מרססים בתרסיס בישול ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים דלעת ספגטי על אותו נייר אפייה, הבשר כלפי מעלה. מרססים דלעת בתרסיס בישול ומתבלים במלח ופלפל. צולים דלעת ובצל במשך 25 עד 30 דקות, עד ששניהם רכים והבצל מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים את שני צידי החזיר במלח ופלפל.
מוסיפים שמנת כבדה ומבשלים 1 דקה. בעזרת מזלג, למשוך סקווש מן העור בגזרים, מה שהופך גדילים דמויי ספגטי. מסדרים דלעת על מגש או צלחת ומעליהם רוטב חזיר ושמנת. למעלה עם אגוזי לוז ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.