צלעות חזיר צלויות עם פרושוטו ופטריות פורצ'יני
צלוי צלוי חזיר שאנקס עם פרושוטו ופטריות פורצ'יני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרווה, שיני שום, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Stinco ' ברוס איידל (צלוי צלוי שוק חזיר), צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר מטוגנות.
הוראות
מניחים פטריות פורצ ' יני בקערה קטנה.
יוצקים 1 כוס מים רותחים מעל ולתת לעמוד עד פטריות לרכך, לפחות 30 דקות.
מסננים וקוצצים פטריות; מילואים השריית נוזל.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
חום 3 כפות שמן בסיר רחב גדול כבד על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חזיר, בקבוצות במידת הצורך, ומטוגנים עד חום מכל הצדדים, על 15 דקות.
מעבירים חזיר לתבנית אפייה.
כפית ולזרוק את כל אבל 2 כפות שומן מן הסיר. להפחית חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, כרישה, סלרי ופרושוטו. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים ומתחילים לצבוע, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מערבבים שום פורצ ' יני קצוץ.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק פטריות שמורות השריית נוזל, משאיר כל משקעים בקערה.
מערבבים 1 כפית מרווה 1 כפית רוזמרין. להחזיר חזיר וכל מיצים שנצברו לסיר, הסדרת שכבה אחת.
מביאים תערובת חזיר לרתיחה, מכסים את הסיר, ומניחים בתנור. חזיר צלוי עד רך מאוד, מתהפך כל 30 דקות, על 1 שעה 30 דקות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. מבשלים עד רק חם לפני שתמשיך.
מעבירים חזיר לתבנית אפייה.
מברשת עם הנותרים 1 כף שמן; מפזרים הנותרים 2 כפיות מרווה, 1 כפית רוזמרין, ופלפל שחור. חזיר צלוי עד השחמה, כ -20 דקות.
בינתיים, להטות מחבת כף כל שומן מפני השטח של רוטב. מרתיחים עד מעילים רוטב כף קלות, על 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
רוטב כפית על מגש רדוד גדול או לחלק בין 4 קערות רדודות. רוטב עליון עם חזיר, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.