צלעות חזיר קלות עם סלט תאנה וארוגולה
צלעות חזיר קלות עם סלט תאנה וארוגולה נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1239 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. גשו לסופר וקנו יין, תאנים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צלעות חזיר פרמזן עם ארוגולה-סלט תאנה, צלעות חזיר רוזמרין לימון עם סלט ארוגולה, ו חמש צלעות חזיר עם נקטרינה צלויה וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל את צלעות החזיר עם 1 כפית שמן ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן זית במחבת 10 אינץ ' מעל חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים עד הצד הראשון הוא השחמה יפה, 4 עד 6 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד הטמפרטורה הפנימית רושם 63° על מדחום לקרוא מיידית, על 3 דקות יותר.
העברה לצלחת ואוהל עם נייר כסף.
להחזיר מחבת לחום ולהוסיף 1/2 כוס שאלוט. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את המרק והיין, ערבוב לגרד כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד רוטב מצטמצם 1/2 כוס, על 5 דקות.
להסיר מחום ומערבבים חמאה קרה עד emulsified.
בעוד הרוטב מפחית, לשלב את ארוגולה, מוצרלה, נשאר 1/4 כוס שאלוט, ותאנים.
מערבבים חומץ שרי ונותר 1/4 כוס שמן חי בקערה קטנה ולטאטא עם מזלג לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להחזיר צלעות חזיר למחבת, מעיל עם רוטב, ו tranfer לצלחת. סלט שמלה (ייתכן שלא צריך את כל ההלבשה) ומגישים עם חזיר.