צלעות מעושנות
צלעות מעושנות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 88 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. לך לחנות ותאסוף צלעות חזיר, רוטב ברביקיו בבקבוק, נתחי עץ היקורי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו צלעות מעושנות, צלעות ברביקיו מעושנות נפלאות, ו צלעות חמוציות מעושנות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולטפוח על צלעות יבשות.
הסר קרום דק מהחלק האחורי של הצלעות על ידי חיתוך לתוכו עם סכין ולאחר מכן מושך. (זה עושה לצלעות רכות יותר ומאפשר עשן ולשפשף לחדור בשר טוב יותר.)
מפזרים בשר באופן שווה עם תיבול Cajun, ועיסוי לבשר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
משרים חתיכות עץ במים לפחות 30 דקות.
הכן מעשן על פי הוראות היצרן. הביאו את הטמפרטורה הפנימית ל-225 עד 250; שמרו על טמפרטורה למשך 15 עד 20 דקות.
מסננים חתיכות עץ, ומניחים על גחלים.
מניחים לוחות צלעות על מתלה צלעות באח הבישול העליון; מכסים במכסה המעשן.
צלעות עשן, שמירה על הטמפרטורה במעשן בין 225 ו 250, במשך 3 1/2 עד 4 שעות.
הסר צלעות מגריל, לעטוף בנייר אלומיניום כבד חובה; להחזיר צלעות למעשן. כיסוי עם מכסה מעשן, ועשן 30 דקות יותר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול לוזיין קייג ' ון.