צלעות עגל עם פלפלים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות עגל עם פלפלים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות עגל, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו קציצות עגל עם פלפלים אדומים, צלעות עגל מרווה, ו צלעות עגל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת עם ידית בטוחה בתנור על אש בינונית גבוהה. מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. למחבת החמה, להוסיף 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת, ואז את הצלעות. חום העגל במשך 2 דקות בכל צד, להעביר מן המחבת לצלחת.
מוסיפים עוד כף שמן זית כתית אקסטרה למחבת, ואז את השום והפלפלים המתוקים. מבשלים שום ופלפלים מתוקים 3 עד 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף את היין למחבת. החזירו את הצלעות למחבת עם הפלפלים והעבירו את המחבת לתנור. מבשלים את הצלעות ואת הפלפלים 12 עד 15 דקות עד מיצים לרוץ ברור ליד העצם.
מוציאים את המחבת מהתנור ומוסיפים פלפלים חריפים וקמצוץ מיץ פלפל.
מעביר צלעות למגש הגשה. מיצי כפית ופלפלים באופן שווה על הצלעות ומקשטים עם פטרוזיליה.