צלעות צנון תפוח
צלעות צנון תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1804 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 98 גרם של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 15 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. גשו לסופר וקנו חזרת, רוטב ברביקיו, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם ריבס וסלט צנון, צנון, סלרי וסלט תפוחים, ו צנון, תפוח וסלט בצל.
הוראות
מניחים צלעות בסיר מלאי, ומכסים במיץ תפוחים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 1 עד 2 שעות. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד רוטב ברביקיו, חזרת, רוטב ווסטרשייר, ומלח שום. מערבבים 3 כפות של מיץ תפוחים מן הצלעות.
מברשת מתחת לצלעות עם 1/3 של הרוטב. הפוך אותם, והנח במחבת צלייה.
מברשת צמרות עם רוטב שנותר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 35 דקות, צחצוח מדי פעם עם רוטב.