קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות61
מגזין

צלעות קצרות ונזיד ירקות

צלעות קצרות ונזיד ירקות
צלעות קצרות ונזיד ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 96 גרם של שומן, וסך הכל 1136 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, שמן שומשום אסייתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, תבשיל צלעות קצר, ו תבשיל בשר בקר עם שיכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים צלעות קצרות עם מים קרים להשרות, מקורר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2
מסננים צלעות ולהעביר לסיר כבד 8-10 ליטר עם מים קרים (8 כוסות). צלעות מבושלות, מכוסה חלקית, ברפרוף כל קצף, 2 שעות. צלעות צונן בנוזל (מכוסה פעם מגניב) עד שומן מתמצק, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בינתיים, להשרות פטריות במים חמים (4 כוסות), מפנה מדי פעם, עד מתרכך, על 1 שעה. לסחוט עודף נוזלים מן פטריות ושמורה 2 כוסות השריית נוזל; לחתוך ולהשליך גבעולי פטריות, ואז חצי כובעים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4
להשליך שומן מצלעות ולחזור רתיחה. לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ', ולאחר מכן להוסיף לצנון, גזר, שום, תאריכים (אם משתמשים), רוטב סויה, רוטב דגים, מולסה, רסק פלפל אדום, פטריות, שמורות פטריות השריית נוזל, ומים (אם יש צורך) כדי בקושי לכסות בשר וירקות עם נוזל. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
5
מערבבים בצל בצל בצל בצל ירוק ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך מאוד וירקות רכים, 15 עד 20 דקות. לרפרף כל שומן, ולאחר מכן מערבבים בשמן שומשום. מערבבים לפני ההגשה ומגישים דבק פלפל אדום נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
* צלעות ספוגות ומבושלות (ללא ירקות) ניתן להתקרר עד 1 יום.* תבשיל משפר בטעם אם עשה 1 יום (ועד 3 ימים) קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
תבשילתבשיל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.