צפון קרוליינה משך-חזיר ברביקיו
צפון קרוליינה משך חזיר ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך סוכר, בשר חזיר צלוי, פתיתי פלפל אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך, מנגל בסגנון צפון קרוליינה משך חזיר, ו צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך.
הוראות
מביאים חומץ לרתיחה עם סוכר, פתיתי פלפל אדום, מלח 2 כפית, ופלפל 1 כף בסיר קטן שאינו מגיב, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז מגניב. להפריש 2 כוסות רוטב חומץ לשרת עם כריכים.
בעוד רוטב מתקרר, להבקיע עור חזיר דפוס crosshatch עם סכין חדה (יצירת יהלומים 1 אינץ'), חיתוך דרך העור והשומן אבל לא לתוך בשר. לטפוח בשר יבש לשפשף בכל רחבי עם 1 כף כל מלח ופלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני צלייה.
הכן גריל לבישול עקיף-חום על אש נמוכה, משאיר מקום באמצע למחבת קלייה חד פעמית.
כאשר גחלים התקררו כ 149° (45 דקות עד 1 שעה; כאשר רוב הגחלים יהיה נשרף), לשים מחבת קלייה חד פעמית על המתלה התחתון של הגריל בין 2 תילי הנותרים של גחלים, ולאחר מכן למלא מחבת באמצע הדרך עם מים.
הוסף כמה חופנים של פחם unlit לכל תל פחם, ולאחר מכן לשים מתלה גריל על כך צירים מעל גחלים.
מתלה גריל שמן, ואז לשים חזיר, צד עור למעלה, על מתלה מעל מחבת צלייה. חזיר גריל, עם מכסה ajar (לאוויר, כך גחלים נשארים מוארים), בשר צולה עם רוטב ומתהפך כל 30 דקות (כדי לשמור על טמפרטורה של 250 עד 135°, להוסיף כמה חופנים של גחלים לכל צד על כל 30 דקות), עד מזלג מכרז (בשר צריך להכניס בקלות) ומדחום קריאה מיידית מוכנס 2 סנטימטרים למרכז הבשר (להימנע עצם) רושמים190, 7 עד 8 שעות.
להעביר חזיר ללוח חיתוך. אם העור אינו פריך, לחתוך אותו עם לפחות 1/4 אינץ שומן מחובר (לחתוך כל חתיכות גדולות לתוך אלה בגודל ביס) ו צלי, צד שומן למטה, במחבת גיליון 4 צדדית בתנור 177° עד פריך, 15 עד 20 דקות.
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו באמצעות 2 מזלגות.
מגישים חזיר, cracklings, וסלט כרוב יחד על לחמניות.
מגישים רוטב חומץ שמורות בצד.
חזיר יכול להיות קלוי במחבת קלייה גדולה, מכוסה בנייר קלף ולאחר מכן לסכל, באמצע תנור 350°f. צלי 1 שעה, ואז לשפוך 1 כוס רוטב חומץ על בשר. צולים 1 שעה יותר, ואז מוסיפים 1 כוס יותר רוטב. המשך לצלות, מכוסה, הוספת מים (1/2 כוס בכל פעם) למחבת במידת הצורך, עד מזלג מכרז (מזלג בשר צריך להוסיף בקלות), על 2 שעות יותר.
חותכים את העור (ראה מתכון לעיל) וצולים במחבת גיליון 4 צדדית על המדף הנמוך ביותר של התנור. בינתיים, להחזיר חזיר לתנור וצלי, חשוף, על מתלה באמצע, עד בשר משחימים והעור הוא פריך, על 45 דקות יותר (5 עד 6 שעות זמן קלייה הכולל, בהתאם לגודל של צלי).