קאפקייקס עם ציפוי חמאת בוטנים
עוגות עם חמאת בוטנים הדובדבן לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 585 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. זה עובד טוב כמו קינוח אמריקאי. אם יש לכם קמח עולה עצמית, חמאת בוטנים שמנת, חלב, קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קאפקייקס שוקולד וציפוי חמאת בוטנים, חמאת בוטנים שוקולד-צ'יפס עוגות עם ציפוי שוקולד, ו עוגת קילו חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
משמנים ומקמחים כוסות קאפקייקס ומניחים אותם בתבניות מאפינס. בעזרת מערבל חשמלי, שמנת את החמאה עד רכה.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לקרם כ - 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים את הקמח והחלב, לסירוגין, לתערובת המוקרמת, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין ניירות הקאפקייקס. רמה את הבלילה על ידי הטלת מחבת מאפין על גבי הדלפק כדי לשחרר את בועות האוויר.
אופים במשך 25 עד 35 דקות או עד הסוף. מגניב במחבת במשך 5 עד 10 דקות.
מערבבים בעזרת קערה קטנה את ציפוי השוקולד וחמאת הבוטנים ומערבבים היטב. כאשר הקאפקייקס התקררו, הקפיאו את החלקים העליונים עם ציפוי חמאת הבוטנים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.