לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות אספרסו שוקולד. מתאים ל-24 מנות. תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 398 קלוריות . 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת קקאו, אבקת אפייה, אבקת אספרסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 22% . נסו עוגות אספרסו שוקולד , קאפקייקס אספרסו שוקולד וקאפקייקס אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרפדים 24 כוסות מאפינס בציפוי נייר.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בסיר בינוני מערבבים את החמאה, אבקת הקקאו, השוקולד ואבקת האספרסו. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים להתקרר במשך 20 דקות.
4
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר והביצים במהירות בינונית-גבוהה במיקסר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר תוך כדי ערבוב עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את תערובת השוקולד תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לב
7
מזלפים את הבלילה לתוך כוסות המאפינס המוכנות.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
8
אופים עד שמקט עץ הננעץ במרכז יוצא נקי, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מצננים בתבניות למשך 10 דקות.
10
מוציאים מהתבניות ומצננים לחלוטין על רשתות.
11
מקלפים או מורחים קרמי אספרסו מעל כל קאפקייק. למעלה עם פולי אספרסו מכוסה שוקולד אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו מצופים שוקולד
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 גביע סוכר גלידה
שוש מחרוזת נעליים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
בקערה גדולה מערבבים את השמנת ואבקת האספרסו תוך כדי ערבוב עד שאבקת האספרסו מתמוססת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים את החמאה ומקציפים במהירות בינונית במיקסר עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים, מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
קאפקייקס עובד ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.