קארי אדום תאילנדי עם דלעת סקווש חומוס
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך דלעת סקווש, להדביק קארי תאילנדי, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מרהיב. מתכונים דומים: קארי אדום תאילנדי עם דלעת סקווש חומוס, דלעת צלויה בקארי וצומח חומוס, ו מרק דלורית קארי תאילנדי.
הוראות
לקלף את הסקווש, לחתוך אותו לאורך לשניים, ולגרוף את הזרעים.
חותכים את החלק העליון שבו הוא פוגש את התחתון bulbous.
חותכים את קצה הנורה לתוך 3/4 אינץ ' רחב פלחי.
חותכים את קצה הצוואר לתוך 1/2 אינץ ' עבה חצי ירחים.
מחממים סיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף את שמן קנולה, ואז להוסיףאת משחת הקארי ומערבבים במשך כ 1 דקה, או עד ריחני.
מוסיפים את squashand ומערבבים מעיל עם משחת קארי. מערבבים את החומוס ומתבלים עםמלח.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומי כוס 3/4 ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות, oruntil הדלעת רק מתחיל לרכך.
מערבבים בכוסברה ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 20 דקות, או עד הדלעת הוא רך אבל לא מתפרק והרוטב צמצם מעט. מתבלים לפי הטעם במלח.
מחלקים את הקארי בין ארבע קערות מרק, למעלה עם כוסברה, ומגישים.
שמת לב למספר התבלינים החדשים בשוק? תבלינים שהיית צריך להחזיר הביתה מטיול בחו " ל הם כעת למכירה במכולת המקומית. Spice blends, אשר יכול לבוא inpowdered או טופס להדביק, עשויים רשימה ארוכה של מרכיבים, כך שאתה מקבל כמות עצומה של טעם בכלדספון. שניים מהאהובים עליי הם הריסה של מרוקו (ממרח לוהט עשוי צ 'ילי, שום, כמון, כוסברה,קימל, ושמן זית) וממרח קארי אדום תאילנדי (המכיל צ' ילי אדום, לימון, כוסברה ועוד). קירור אלה במיכלים שלהם לאחר הפתיחה, והם ישמרו לפחות 6 חודשים.
Reprinted עם רשות ממה הוא לארוחת ערב? מאת קרטיס סטון, © 2013 ספרים בלנטיין
קרטיס סטון הוא מחברם של חמישה ספרי בישול ומארח של מאסטר שף עליון על בראבו. הוא גם היוצר של פתרונות מטבח, קו מלוטש של כלי בישול נמכר קמעונאים ברחבי העולם, וכותב טור חודשי עבור כושר של גברים. סטון נולד במלבורן, אוסטרליה, השחיז את כישוריו בלונדון בקפה רויאל, תחת שף מישלן האגדי בעל שלושה כוכבים, מרקו פייר וייט, וב-Mirabelle ו-Quo Vadis הנערץ. הוא גר בלוס אנג ' לס עם אשתו ובנו.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שלד גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.