קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

קארי אדום תאילנדי עם דלעת סקווש חומוס

קארי אדום תאילנדי עם דלעת סקווש חומוס
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך דלעת סקווש, להדביק קארי תאילנדי, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מרהיב. מתכונים דומים: קארי אדום תאילנדי עם דלעת סקווש חומוס, דלעת צלויה בקארי וצומח חומוס, ו מרק דלורית קארי תאילנדי.

הוראות

1
לקלף את הסקווש, לחתוך אותו לאורך לשניים, ולגרוף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
חותכים את החלק העליון שבו הוא פוגש את התחתון bulbous.
3
חותכים את קצה הנורה לתוך 3/4 אינץ ' רחב פלחי.
4
חותכים את קצה הצוואר לתוך 1/2 אינץ ' עבה חצי ירחים.
5
מחממים סיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להוסיף את שמן קנולה, ואז להוסיףאת משחת הקארי ומערבבים במשך כ 1 דקה, או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
7
מוסיפים את squashand ומערבבים מעיל עם משחת קארי. מערבבים את החומוס ומתבלים עםמלח.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
8
מוסיפים את חלב הקוקוס ומי כוס 3/4 ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות, oruntil הדלעת רק מתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
סכין קילוףסכין קילוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מערבבים בכוסברה ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 20 דקות, או עד הדלעת הוא רך אבל לא מתפרק והרוטב צמצם מעט. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
סכין קילוףסכין קילוף
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
מחלקים את הקארי בין ארבע קערות מרק, למעלה עם כוסברה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
לתבל את זה
12
שמת לב למספר התבלינים החדשים בשוק? תבלינים שהיית צריך להחזיר הביתה מטיול בחו " ל הם כעת למכירה במכולת המקומית. Spice blends, אשר יכול לבוא inpowdered או טופס להדביק, עשויים רשימה ארוכה של מרכיבים, כך שאתה מקבל כמות עצומה של טעם בכלדספון. שניים מהאהובים עליי הם הריסה של מרוקו (ממרח לוהט עשוי צ 'ילי, שום, כמון, כוסברה,קימל, ושמן זית) וממרח קארי אדום תאילנדי (המכיל צ' ילי אדום, לימון, כוסברה ועוד). קירור אלה במיכלים שלהם לאחר הפתיחה, והם ישמרו לפחות 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי אדומה תאילנדיתמשחת קארי אדומה תאילנדית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
אליקסיר גאליקסיר ג
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
זרעי קימלזרעי קימל
HarissaHarissa
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
13
Reprinted עם רשות ממה הוא לארוחת ערב? מאת קרטיס סטון, © 2013 ספרים בלנטיין
14
קרטיס סטון הוא מחברם של חמישה ספרי בישול ומארח של מאסטר שף עליון על בראבו. הוא גם היוצר של פתרונות מטבח, קו מלוטש של כלי בישול נמכר קמעונאים ברחבי העולם, וכותב טור חודשי עבור כושר של גברים. סטון נולד במלבורן, אוסטרליה, השחיז את כישוריו בלונדון בקפה רויאל, תחת שף מישלן האגדי בעל שלושה כוכבים, מרקו פייר וייט, וב-Mirabelle ו-Quo Vadis הנערץ. הוא גר בלוס אנג ' לס עם אשתו ובנו.

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שלד גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.