קושימומחה
מוכן ב65 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות69
מגזין

קובאנו

קובאנו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את קובאנו. מתאים ל-10 ומחירו 4 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 53 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 880 קלוריות. לכו לחנות והרימו מלח, חומץ, דלעת צ'איוטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב סקווש צ'יאוטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים מדומה של דלעת צ'איוטה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו קובאנו, קובאנו, ו הכריך קובנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המלח הכשר, הסוכר החום, הכמון, הכוסברה, פלפל אנגלי, חרדל, פלפל, ציפורן, שומר ועלי דפנה. ואז לשפשף את התחת חזיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Boston ButtBoston Butt
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1
מוסיפים את הכוסברה, השום והמלח למעבד מזון עם 1/4 כוס בירה. מחית עד שהתערובת הופכת לדמוית פסטו. לאחר מכן הוסיפו את יתרת הבירה, גרידת הליים והמיץ וגרידת התפוז והמיץ. מכסים את קת החזיר ומשרים במקרר למשך 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
Boston ButtBoston Butt
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס מבשלים את הבשר עד שהבשר מושך ללא מאמץ את העצם, כ -6 שעות. משוך את הבשר והשאיר במיציו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לחזיר: חממו את התנור ל -240 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מקציפים את הדבש, החרדל, הסוכר החום ומחית האננס. לחנוק מעל החלק החיצוני של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מכניסים את החזיר לתבנית צלייה ומקיפים בבירה. מכסים בנייר כסף. מבשלים עד שהבשר מושך ללא מאמץ מהעצם, 8 עד 10 שעות. משוך את הבשר והשאיר במיציו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
לכריך: פורסים את הג ' בטה לשניים, מזלפים את הלחם בשמן זית וטוסטים למשך 8 עד 10 דקות. ואז תן לזה לשבת בחוץ במשך 30 דקות; העמידות של הלחם תאפשר לו להחזיק את המיצים מהחזיר והחזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ג ' בטהnameג ' בטהname
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
להרכבה: חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
שכבו את המחצית התחתונה של הלחם עם החזיר והחזיר הנמשכים. פורסים את החמוצים לאורכם כ-1/8 אינץ ' על מנדולינה ומניחים על גבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
9
מניחים את הגבינה השוויצרית מעל החמוצים וצולים עד שהגבינה מבעבעת וזהובה, כ -2 דקות. למעלה עם החצי השני של הלחם ופורסים את הכריך בחצי באלכסון על הטיה ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
10
חותכים לכריכים קטנים יותר ומגישים עם סלט צ ' יוטה ופלנטנים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ChayoteChayote
11
שים את המלפפונים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
12
מוסיפים לסיר גדול 12 כוסות מים, החומץ, המלח הדק, זרעי החרדל, גרגירי הפלפל, הכוסברה, עלי הדפנה, השום והשמיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מלח משובחמלח משובח
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
משוך את המלפפונים מאמבט הקרח והוסף לצנצנות בנייה. שופכים בזהירות את המלח הרותח על המלפפונים ומאבטחים את המכסים, מוודאים שהמלפפונים שקועים לחלוטין. אין לקרר במשך 24 שעות. תמיד לאחסן את חמוצים במי מלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
14
פורסים את הצנוניות וצ 'יוטה בעובי 1/4 אינץ' על מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ChayoteChayote
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
15
שלבו עם הכוסברה, גרידת הליים ומיץ הליים בקערת ערבוב והוסיפו מלח לפי הטעם, והתאימו את כמות מיץ הליים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
16
ציון המטעים על 2 צדדים לקלף את העור. פורסים דק עיגולים קטנים בעזרת מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
17
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
18
מוסיפים את הפלנטנים ומטגנים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
19
מוציאים לקערת ערבוב מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
20
מוסיפים את המלח והסוכר וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת43 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2בקבוקיםבירה (לבן בלגי הוא הטוב ביותר, אבל חיטה גרמנית או עבודה בירה)בירה (לבן בלגי הוא הטוב ביותר, אבל חיטה גרמנית או עבודה בירה)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה4(חוֹרֶף)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה2סקווש chayoteסקווש chayote1כיכרג'בטהnameג'בטהname2(יכול להיות או להרחיק)כוסברה שלמהכוסברה שלמה12קירבי מלפפוניםקירבי מלפפונים4(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1(יכול להיות או להרחיק)זרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2קבוצותכוסברה טרייה, קצוצה בערך. כוסברה טרייה, קצוצה בערך.596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים1קבוצותשמיר טרי, קצוץשמיר טרי, קצוץ2ציפורןשום, פרוסשום, פרוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיני שוםשיני שום11 קילו קישואים,allspice הקרקעallspice הקרקע1(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה1קטןבשר חזיר אפוד זמיןבשר חזיר אפוד זמין4(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון2גרידה ומיץ לייםגרידה ומיץ ליים1גרידה ומיץ תפוזיםגרידה ומיץ תפוזים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,זרעי חרדל טחוןזרעי חרדל טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)לתיבול בשרלתיבול בשר10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף2טבעות טרי לחתוך אננס, מחית (או שני 6-אונקיה פחיות אננס מיץ)טבעות טרי לחתוך אננס, מחית (או שני 6-אונקיה פחיות אננס מיץ)2בננות ירוקותבננות ירוקות1קילוגרםבשר חזיר (כתף)בשר חזיר (כתף)1פיינטצנוניותצנוניות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח משובחמלח משובח1צביטה1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1צביטהליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1פרוסהגבינה שוויצריתגבינה שוויצרית10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבןחומץ לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שלםפלפל שלם