לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את קובאנו. מתאים ל-10 ומחירו 4 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 53 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 880 קלוריות. לכו לחנות והרימו מלח, חומץ, דלעת צ'איוטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב סקווש צ'יאוטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים מדומה של דלעת צ'איוטה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו קובאנו, קובאנו, ו הכריך קובנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המלח הכשר, הסוכר החום, הכמון, הכוסברה, פלפל אנגלי, חרדל, פלפל, ציפורן, שומר ועלי דפנה. ואז לשפשף את התחת חזיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Boston Butt
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1
מוסיפים את הכוסברה, השום והמלח למעבד מזון עם 1/4 כוס בירה. מחית עד שהתערובת הופכת לדמוית פסטו. לאחר מכן הוסיפו את יתרת הבירה, גרידת הליים והמיץ וגרידת התפוז והמיץ. מכסים את קת החזיר ומשרים במקרר למשך 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
Boston Butt
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס מבשלים את הבשר עד שהבשר מושך ללא מאמץ את העצם, כ -6 שעות. משוך את הבשר והשאיר במיציו.
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מקציפים את הדבש, החרדל, הסוכר החום ומחית האננס. לחנוק מעל החלק החיצוני של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
(תערובת תבלינים קובנית)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מכניסים את החזיר לתבנית צלייה ומקיפים בבירה. מכסים בנייר כסף. מבשלים עד שהבשר מושך ללא מאמץ מהעצם, 8 עד 10 שעות. משוך את הבשר והשאיר במיציו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
לכריך: פורסים את הג ' בטה לשניים, מזלפים את הלחם בשמן זית וטוסטים למשך 8 עד 10 דקות. ואז תן לזה לשבת בחוץ במשך 30 דקות; העמידות של הלחם תאפשר לו להחזיק את המיצים מהחזיר והחזיר.
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
להרכבה: חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
שכבו את המחצית התחתונה של הלחם עם החזיר והחזיר הנמשכים. פורסים את החמוצים לאורכם כ-1/8 אינץ ' על מנדולינה ומניחים על גבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
9
מניחים את הגבינה השוויצרית מעל החמוצים וצולים עד שהגבינה מבעבעת וזהובה, כ -2 דקות. למעלה עם החצי השני של הלחם ופורסים את הכריך בחצי באלכסון על הטיה ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
10
חותכים לכריכים קטנים יותר ומגישים עם סלט צ ' יוטה ופלנטנים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
Chayote
11
שים את המלפפונים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
12
מוסיפים לסיר גדול 12 כוסות מים, החומץ, המלח הדק, זרעי החרדל, גרגירי הפלפל, הכוסברה, עלי הדפנה, השום והשמיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מלח משובח
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
שמיר
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
משוך את המלפפונים מאמבט הקרח והוסף לצנצנות בנייה. שופכים בזהירות את המלח הרותח על המלפפונים ומאבטחים את המכסים, מוודאים שהמלפפונים שקועים לחלוטין. אין לקרר במשך 24 שעות. תמיד לאחסן את חמוצים במי מלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
14
פורסים את הצנוניות וצ 'יוטה בעובי 1/4 אינץ' על מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
Chayote
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
15
שלבו עם הכוסברה, גרידת הליים ומיץ הליים בקערת ערבוב והוסיפו מלח לפי הטעם, והתאימו את כמות מיץ הליים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
16
ציון המטעים על 2 צדדים לקלף את העור. פורסים דק עיגולים קטנים בעזרת מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
17
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
18
מוסיפים את הפלנטנים ומטגנים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)