קוגל בטטה דקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל קוגל בטטה דק. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ארוחה מצה, טימין טחון, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו קוגל בטטה, בטטה קוגל פרפה, ו אטריות בטטה קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר בטטה, בצל, וגזר דרך חורים גדולים של פומפיה תיבת; לזרוק עם מיץ לימון.
מורחים תערובת על שכבות של מגבות נייר או מגבת בד.
להפשיל מגבת, החל מ 1 צד קצר. לסחוט מגבת כדי לספוג נוזל עודף.
מניחים תערובת בטטה בקערה גדולה.
מברשת שמן זית על הצדדים התחתון ומעלה של 15-x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת.
מחבת חום ב 425 תנור 5 דקות.
בינתיים, לטאטא יחד ביצים 4 מרכיבים הבאים בקערה קטנה.
מניחים ארוחה מצה במסננת בסדר חוט רשת. שוטפים את ארוחת המצות מתחת למים זורמים, מנענעים מסננת בעדינות עד שהתערובת יוצרת כדור.
מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת בטטה עד בשילוב טוב. בזהירות כפית תערובת בטטה לתוך מחבת ג ' לי רול חם. לחץ על תערובת בשכבה זוגית, באמצעות מרית.
אופים ב 425 במשך 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב פריך.
הסר מהתנור כדי מתלה חוט, ולתת מגניב 5 דקות.
חותכים לחתיכות לפני ההגשה.
הערה: קוגל בטטה דק יכול להתבצע קדימה. להתכונן לפי ההוראות, ולכסות ולהירגע עד 2 ימים.