קונפטי נושך
קונפטי נושך דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 35. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. המתכון הזה מכלמתכונים דורש תיבול עליון לסלט, גבינת שמנת, אבקת שום וירקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני בלתי ניתן לשיפור של 9%. מתכונים דומים: נגיסות עוגת קונפטי, נגיסות בצק עוגיות קונפטי, ו קונפטי תירס.
הוראות
לחץ על גלילי סהר המקרר לתבנית אפייה בגודל 15 על 10 על 1 אינץ ' ליצירת קרום.
אופים בתנור 350 מעלות צלזיוס 12-15 דקות.
שלב גבינת שמנת, מיונז, עלי בזיליקום ואבקת שום.
מורחים דק על קרום מקורר. למעלה עם ירקות קצוצים.
מפזרים בנדיבות סלט עליון.
צמרמורת מ 1 שעה עד לילה, או לשרת מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בודגאס נאוורן דאמה קאווה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.