זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה אדיר. נסו ירקות צלויים עם קוסקוס ישראלי, סלט קוסקוס ישראלי קלוי עם ירקות קיץ בגריל, ו קוסקוס ישראל מחיטה מלאה עם רטטוי, מוצרלאן ויניגרט בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת סאוט גדולה על הסורגים של הגריל על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
2
מוסיף קוסקוס וטוסט עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
טוסט
3
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה מעל חום גבוה, מוסיפים 1 כף מלח וקוסקוס קלוי ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
מים
מלח
4
מסננים היטב ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים ירקות בגריל, זיתים, בזיליקום, ויניגרט לזרוק עד בשילוב; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
ירק
זיתים
באזיל!
6
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה או לכסות להכניס למקרר.
7
להקציף שאלוט, מיץ, גרידה, vinegars, ומלח ופלפל יחד בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified.