קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את קצה השורש של כל בצל פנינה ולעשות " x " עם הסכין שלך במקומו. להביא 2 עד 3 כוסות מים לרתיחה ושחרר את הבצל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את הבצל מן הסיר, לאפשר להם להתקרר, ולאחר מכן לקלף. אתה אמור להיות מסוגל להחליק את הבצלים ישר מהעור שלהם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים את העוף מכל הצדדים עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את חתיכות העוף, כמה בכל פעם, לתוך שקית פלסטיק גדולה (1 או 2 ליטר) sealable יחד עם הקמח. לנער כדי מעיל כל חתיכות של העוף.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את העוף מן התיק למתלה מתכת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את 2 כפות מים למחבת גדולה, 12 אינץ ' סאוט על חום בינוני יחד עם חזיר מלח. מכסים ומבשלים עד שהמים נעלמים, וממשיכים לבשל עד שקוביות החזיר המלוחות חומות ופריכות, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
8
הסר את חזיר מלח מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
9
באותו מחבת, באמצעות השומן הנותר, מוסיפים את בצל הפנינה, מפזרים מלח ופלפל, ו לטגן עד חום קל, כ 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר את הבצלים מהמחבת והנח בצד. לאחר מכן, חום את חתיכות העוף בכל צד עד חום זהוב, עובד בקבוצות במידת הצורך לא צפוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
11
מעבירים את העוף לתנור הולנדי בן 7 עד 8 ליטר אמייל מברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הפטריות לאותו מחבת ה-12 אינץ', מוסיפים את כף החמאה 1 במידת הצורך, ומטגנים עד שהם מוותרים על הנוזל שלהם, כ 5 דקות. לאחסן את הבצל, פטריות חזיר במיכל אטום במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
13
יוצקים את כל שומן הנותרים deglaze את המחבת עם כ 1 כוס היין.
מרכיבים שתצטרך
14
יוצקים את זה לתוך התנור ההולנדי יחד עם ציר עוף, רסק עגבניות, בצל לרבעים, גזר, סלרי, שום, טימין, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
15
הוסף את כל היין הנותר. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
16
למחרת, מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
17
מניחים את העוף בתנור ומבשלים 2 עד 2 1/2 שעות, או עד העוף רך. לשמור על רתיחה עדינה מאוד ומערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
18
לאחר העוף נעשה, להסיר אותו מיכל אטום, לכסות, ומניחים אותו בתנור כדי להתחמם. מסננים את הרוטב במסננת ולהסיר את הגזר, בצל, סלרי, טימין, שום, עלה דפנה. להחזיר את הרוטב לסיר, במקום מעל חום בינוני, ולהפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
19
תלוי כמה נוזל אתה בעצם התחיל עם, זה צריך לקחת 20 עד 45 דקות.
20
לאחר הרוטב התעבה, מוסיפים את בצל הפנינה, פטריות, חזיר ומבשלים עוד 15 דקות או עד מחומם דרך. לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך, להסיר מהחום, להוסיף את העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
21
מגישים מעל אטריות ביצים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
22
הערה טבחים: אם הרוטב אינו עבה מספיק בסוף הפחתת, אתה יכול להוסיף תערובת של חמאה חלקים שווים וקמח ללוש יחד. התחל עם 1 כף של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
23
לטאטא את זה לתוך הרוטב במשך 4 עד 5 דקות וחזור, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו