קיש
גשו לסופר וקנו חזיר, גבינה שוויצרית, חרדל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), ו קיש של מאדאם Au Fromage (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק 4 כפיות קמח עם גבינה מגוררת.
מפזרים תערובת לתוך קליפת העוגה. על גבי גבינה, מפזרים 1/2 כוס חזיר קצוץ.
בקערה בינונית, לשלב ביצים, חלב או שמנת, ולאחר מכן להוסיף מלח ואבקת חרדל. מקציפים עד חלקה ויוצקים מעל גבינה וחזיר.
שים חתיכת פלסטיק לעטוף גדול מספיק כדי לחפוף צדדים על גבי קיש, ואז חתיכת נייר, ולאטום היטב סביב הקצוות. (פלסטיק שומר על רדיד מלהידבק למזון).
כאשר מוכן להכין, מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
הסר רדיד ניילון נצמד. שים לסכל סביב קצה הקרום כדי להגן עליו.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד המילוי מוגדר הקרום הוא חום זהוב.
מקשטים עם פטרוזיליה ופימיאנטו אם תרצה