צריך מנה עיקרית צמחונית? קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 1128 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.88 דולר למנה. ו 7 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ יין, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול, קישואים בגריל עם מלח עשבי תיבול ופטה, ו פיצה בגריל עם חריסן וסלט עשבי תיבול.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מכניסים את המים והסוכר לקערת מערבל המעמד ומפזרים מעל את השמרים; נותנים לנוח עד שהתערובת מבעבעת, בערך 5 עד 10 דקות. בינתיים מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה כדי לפרק גושים. כשהשמרים מוכנים מוסיפים את תערובת הקמח ושמן הזית ומערבבים בעזרת וו בצק במהירות הנמוכה ביותר עד שהבצק נראה מגורר, בערך 1 עד 2 דקות. הגבירו את המהירות לבינונית והמשיכו לערבב עד שהבצק חלק ואלסטי מאוד, (אתם אמורים להיות מסוגלים למתוח אותו 2 עד 3 אינץ ' מבלי להישבר), בערך 6 עד 10 דקות.
הופכים את הבצק מהמיקסר, יוצרים אותו לכדור ומכניסים לקערת ערבוב גדולה ומשומנת. הופכים לציפוי הבצק בשמן ואז מכסים במגבת כלים נקייה ולחה, ומניחים לנוח במקום חמים עד שהוא מכפיל את גודלו, בערך 30 עד 45 דקות. (לחלופין, מקררים את הבצק ומניחים לתפוח 12 עד 24 שעות לפני השימוש.) אגרוף את הבצק למטה ולעצב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
בלנדר
1
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה (כ-375 מעלות צלזיוס) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת הקישואים לקערה גדולה וזורקים לציפוי. צולים את הקישואים, מכוסים, הופכים לעיתים רחוקות, עד שהם רכים וחרוכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קישואים
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
3
מעבירים את הקישואים המבושלים לקערה ומוסיפים את חומץ היין האדום ופתיתי הפלפל האדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
חומץ יין אדום
מלח ופלפל
קישואים
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה (כ-375 מעלות צלזיוס) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
משמנים את הידיים, שמים מחצית מהבצק (כ -1 קילו) על פיסת נייר אפייה, ולוחצים את הבצק למלבן בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
מזלפים את הבצק בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
4
הניחו את הבצק, בצד המשומן כלפי מטה, על הגריל והסירו את נייר הקלף. צולים את הבצק עד שנוצרים סימני חום זהוב, קלוי וגריל בתחתית, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים את הבצק, מברישים עם 1 כף שמן ומעליהם מחצית מהמוצרלה. מכסים בחצי מהקישואים ומחצית מגבינת העיזים. סוגרים את הגריל, בודקים ומסתובבים לפי הצורך כדי למנוע צריבה, עד שהבצק חרוך קלות והגבינה נמסה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
מוצרלה
קישואים
גבינה
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
גריל
5
מעבירים את הפיצה לקרש חיתוך, מעליהם מחצית מעלי הבזיליקום ומחצית מהעגבניות המיובשות, ומגישים. חזור על הפעולה להכנת פיצה שנייה.