קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול

קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול
צריך מנה עיקרית צמחונית? קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 1128 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.88 דולר למנה. ו 7 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ יין, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול, קישואים בגריל עם מלח עשבי תיבול ופטה, ו פיצה בגריל עם חריסן וסלט עשבי תיבול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מכניסים את המים והסוכר לקערת מערבל המעמד ומפזרים מעל את השמרים; נותנים לנוח עד שהתערובת מבעבעת, בערך 5 עד 10 דקות. בינתיים מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה כדי לפרק גושים. כשהשמרים מוכנים מוסיפים את תערובת הקמח ושמן הזית ומערבבים בעזרת וו בצק במהירות הנמוכה ביותר עד שהבצק נראה מגורר, בערך 1 עד 2 דקות. הגבירו את המהירות לבינונית והמשיכו לערבב עד שהבצק חלק ואלסטי מאוד, (אתם אמורים להיות מסוגלים למתוח אותו 2 עד 3 אינץ ' מבלי להישבר), בערך 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה
2
הופכים את הבצק מהמיקסר, יוצרים אותו לכדור ומכניסים לקערת ערבוב גדולה ומשומנת. הופכים לציפוי הבצק בשמן ואז מכסים במגבת כלים נקייה ולחה, ומניחים לנוח במקום חמים עד שהוא מכפיל את גודלו, בערך 30 עד 45 דקות. (לחלופין, מקררים את הבצק ומניחים לתפוח 12 עד 24 שעות לפני השימוש.) אגרוף את הבצק למטה ולעצב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
בלנדרבלנדר
1
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה (כ-375 מעלות צלזיוס) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת הקישואים לקערה גדולה וזורקים לציפוי. צולים את הקישואים, מכוסים, הופכים לעיתים רחוקות, עד שהם רכים וחרוכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
3
מעבירים את הקישואים המבושלים לקערה ומוסיפים את חומץ היין האדום ופתיתי הפלפל האדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה (כ-375 מעלות צלזיוס) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
משמנים את הידיים, שמים מחצית מהבצק (כ -1 קילו) על פיסת נייר אפייה, ולוחצים את הבצק למלבן בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
3
מזלפים את הבצק בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
4
הניחו את הבצק, בצד המשומן כלפי מטה, על הגריל והסירו את נייר הקלף. צולים את הבצק עד שנוצרים סימני חום זהוב, קלוי וגריל בתחתית, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים את הבצק, מברישים עם 1 כף שמן ומעליהם מחצית מהמוצרלה. מכסים בחצי מהקישואים ומחצית מגבינת העיזים. סוגרים את הגריל, בודקים ומסתובבים לפי הצורך כדי למנוע צריבה, עד שהבצק חרוך קלות והגבינה נמסה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מוצרלהמוצרלה
קישואיםקישואים
גבינהגבינה
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
גרילגריל
5
מעבירים את הפיצה לקרש חיתוך, מעליהם מחצית מעלי הבזיליקום ומחצית מהעגבניות המיובשות, ומגישים. חזור על הפעולה להכנת פיצה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
בזיליקום טריבזיליקום טרי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מנות שמרים יבשים פעיליםמנות שמרים יבשים פעילים16largesעלי בזיליקום קרועיםעלי בזיליקום קרועים4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת עיזים, מתפוררתגבינת עיזים, מתפוררת11 קילו קישואים,צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)שמן זית, ועוד באח גרילשמן זית, ועוד באח גריל3(חוֹרֶף)שמן זית, בתוספת שמן לטפטוףשמן זית, בתוספת שמן לטפטוף340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה חלקית, פרוסה לפרוסות בעובי 1/4 אינץגבינת מוצרלה חלקית, פרוסה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ11 קילו קישואים,שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף2(יכול להיות או להרחיק)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מיובשותעגבניות מיובשות3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישואים, גזוז וחתוך על הטיה לפרוסות 1/2 אינץקישואים, גזוז וחתוך על הטיה לפרוסות 1/2 אינץ