קליפות פסטה פירוגי
פירוגי פסטה פגזים יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 17 מנות עם 270 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, אבקת שום, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בבצל המיובש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. נסו קליפות פסטה פירוגי, פסטה.....קליפות פסטה עם מילוי סרטנים, ו קליפות פסטה אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים קליפות פסטה לפי הוראות החבילה; מסננים ושוטפים במים קרים.
מניחים פירה בקערה גדולה חסינת מיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 4 דקות, תוך ערבוב פעם אחת.
מוסיפים את הבצל הטחון, אבקת הבצל ואבקת השום. מערבבים פנימה 2 כוסות גבינה עד לקבלת תערובת אחידה.
מקום בשני משומן 13-ב. איקס 9-אין. אפיית כלים.
מפזרים בצל ירוק וגבינה שנותרה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20 דקות. לחשוף; לאפות 10 דקות יותר או עד מחומם דרך.