קליפות שרימפס אלפרדו
אלפרדו שרימפס פגזים לוקח סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 78 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-120 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם טריזי לימון ופטרוזיליה, חמאה, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 31%. מתכונים דומים: קליפות שרימפס אלפרדו, קליפות שרימפס אלפרדו, ו קליפות שרימפס אלפרדו.
הוראות
במחבת קטנה הקפיצו פטריות בחמאה עד שהן כמעט רכות.
מוסיפים בצל; מבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את השרימפס ו -2 כפות רוטב אלפרדו.
יוצקים 1/4 כוס מהרוטב שנותר ל-8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ממלאים כל קליפת פסטה בתערובת שרימפס של 2 כפות; מניחים בתבנית אפייה. למעלה עם רוטב אלפרדו שנותר.
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהם מבעבעים.
מגישים עם לימון ופטרוזיליה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. שמורת הוניג סוביניון בלאן רתרפורד עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 33 דולר לבקבוק.
שמורת הוניג סוביניון בלאן רתרפורד