קליפת מנטה
קליפת מנטה מתכון יכול לספק השתוקקות מרכז אמריקה שלך בסביבה 2 שעות ו -30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1039 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. . אם יש לך שוקולד למחצה, סוכריות מנטה, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קליפת מנטה, קליפת מנטה, ו קליפת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל מחבת 9x9 אינץ ' וקו עם נייר שעווה, החלקה קמטים; להפריש.
מניחים את השוקולד חציweet ו 1 כפית שמן קנולה בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. כאשר השוקולד נמס, מערבבים 1/4 כפית תמצית מנטה.
יוצקים את השוקולד המומס למחבת המוכנה, ומתפשטים באופן שווה על תחתית המחבת.
מפזרים חצי ממנטה מרוסקת על שכבת השוקולד. מקררים עד מוקשה לחלוטין, כ 1 שעה.
מניחים את השוקולד הלבן ואת הנותרים 1 כפית שמן קנולה בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. כאשר השוקולד נמס, מערבבים את תמצית 1/4 כפית מנטה הנותרים.
יוצקים את השוקולד הלבן ישירות מעל שכבת השוקולד למחצה; מתפשטים באופן שווה.
מפזרים את הממתקים הכתושים הנותרים על החלק העליון ולחץ בעדינות פנימה. מקררים עד מוקשה לחלוטין.
הסר מן המחבת; לשבור לחתיכות קטנות לשרת.