קלמארי מטוגן עם מיונז חריף יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, קלמרי, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו קלמרי מטוגן עם מיונז חריף, קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף, ו קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד מיונז ו Sriracha בקערה קטנה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
Sriracha
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להשרות קלמרי בחמאה; צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דיונון
3
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
הסר קלמרי מן החמאה, לדלות בתערובת קמח. לנער את עודף, וטבעות נפרדות וזרועות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דיונון
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
5
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 36