קנולי שוקולד
קנולי שוקולד דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ריקוטה, פיסטוקים, צימוקים זהובים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 21%. מתכונים דומים: קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי, Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), ו קנולי שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
טוסט הפיסטוקים הלא מלוחים בתנור במשך 10 עד 15 דקות או עד קריספ. משוך מן התנור, מגניב דק קוצצים.
מניחים פיסטוקים קצוצים בקערה.
בקערה של מערבל חשמלי, מקציפים את השמנת הכבדה עם 1 כף סוכר עד שהוא מחזיק שיא רך. בקערה גדולה לקפל יחד את הקצפת, צימוקים, 1/3 של שוקולד קצוץ, 1/3 של פיסטוקים קצוצים 1 כף סוכר. בעדינות לקפל את תערובת הקצפת לתוך ריקוטה. כאשר מוכן לשרת, כפית את המילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול שומן. למלא את קונכיות קנולי מכל קצה.
מערבבים את השוקולד הקצוץ הנותרים ופיסטוקים על צלחת.
לקישוט: לטבול כל קצה של קנולי לתוך תערובת פיסטוק שוקולד.
קנולי יכול להיות מלא ומאוחסן במקרר לא יותר מ 1 שעה לפני הזמן.