טורט שוקולד
שוקולד בר טורט דורש על 2 שעות ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 367 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, חלב, קרקר ריבועים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, טורט שוקולד שקדים עם ציפוי שוקולד קצפת, ו עוגת שוקולד (עם וריאציה סאכר טורט וגנאש שוקולד) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את שתי כמויות החלב לסיר, מניחים על אש בינונית, ומביאים חלב כמעט לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרשמלו וחטיפי שוקולד. מערבבים עד מרשמלו שוקולד להמס והתערובת חלקה. להפריש להתקרר.
קצפת בקערה גדולה עד פלאפי ושמנת מחזיקה פסגות נוקשות כאשר מקצף מורמים ישר, על 5 דקות. מקפלים בעדינות תערובת מרשמלו מקורר לתוך קצפת.
מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה עד תערובת הקרום הוא לח באופן שווה. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת 9x13 אינץ'.
מורחים מרשמלו באופן שווה על קרום הפירורים. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.