קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קנלוני פירות ים

קנלוני פירות ים
מאכלי ים Cannelloni עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עירית, מלח, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), Cannelloni, ו Cannelloni (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שאלוט, גזר, סלרי, קונכיות שרימפס שמורות, ושרירי צדפות שמורות ב 3 כפות חמאה 2-3 ליטר בסיר כבד על חום נמוך בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים וזהב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3
מוסיפים יין ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1/4 כוס, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מים, זיגוג פירות ים (אם משתמשים), גבעולי פטרוזיליה ומבשלים, מכוסים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
להשליך פטרוזיליה ומניות פירה, כולל פגזי שרימפס, ב 2 קבוצות בבלנדר (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים).
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על והשלכת מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה בסיר ניקה על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכים על חום נמוך, ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים מלאי פירות ים חמים בבת אחת, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים 1/2 כוס שמנת ורוטב מבשלים בעדינות, לטאטא מדי פעם, 10 דקות. מערבבים במיץ לימון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
להעביר 1/2 כוס רוטב לקערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים כדי להתקרר למילוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
חותכים שליש שרימפס ושליש אחד של צדפות לחתיכות 1/4 אינץ ' ולזרוק עם 1/4 מלח כפית. פירה הנותרים שרימפס וצדפות במעבד מזון עם קוניאק, מקורר 1/2 כוס רוטב, הנותרים 3/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קוניאקקוניאק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
להוסיף 1/2 כוס קרם הנותרים ודופק רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
מעבירים מוס לקערה גדולה ומערבבים חתיכות שרימפס וצדפות ועירית.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מרתיחים אטריות לזניה כמה בכל פעם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב להפריד, עד אל דנטה, על 2 דקות עבור אטריות טריות או על 6 דקות ללא רתיחה. בעדינות להעביר אטריות עם מלקחיים ומרית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז להרים, רועד את המים, ולשכב שטוח על מגבות מטבח יבש (לא בד טרי).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מורחים 1/3 כוס מוס על כל אטריות, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בשני הקצוות הקצרים. החל עם סוף קצר, רופף להפשיל כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מורחים על רוטב 1/2 כוס על החלק התחתון של צלחת תבשיל ולסדר cannelloni, הצדדים התפר למטה, בנוחות בשכבה 1 על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
יוצקים רוטב שנותר על cannelloni ואופים, מכוסה בנייר כסף, באמצע התנור עד הרוטב מבעבע ומילוי הוא רק מבושל דרך, 25 עד 30 דקות. (כדי לבדוק מילוי עבור doneness, הכנס שיפוד מתכת לתוך קנלוני והחזק אותו שם 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
הסר שיפוד ולחץ אותו על השפה התחתונה שלך: אם מתכת חמה, תבשיל חם כל הדרך דרך ומילוי מבושל.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
הסר לסכל ו broil cannelloni על 3 אינץ ' מחום עד כתמים חומים מופיעים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
10
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ויותר גורמה (800-860-9395).
1
* תבשיל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי או צלוי) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני האפייה.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות2(חוֹרֶף)גזר קצוץ דקגזר קצוץ דק2(חוֹרֶף)סלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק2(חוֹרֶף)קוניאקקוניאק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2עלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית טרייה קצוצה דקעירית טרייה קצוצה דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרי, או לפי הטעםמיץ לימון טרי, או לפי הטעם42אינצ ' ים14 (6 - על ידי שטוח טרי או לא-להרתיח אטריות לזניה (ללא קצוות מתולתל)14 (6 - על ידי שטוח טרי או לא-להרתיח אטריות לזניה (ללא קצוות מתולתל)2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות ים, שרירים קשים הוסרו מהצד של כל שמורותצדפות ים, שרירים קשים הוסרו מהצד של כל שמורות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זיגוג פירות ים* (אופציונלי)זיגוג פירות ים* (אופציונלי)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלות קצוצות דקשאלות קצוצות דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס בצדפים (31 עד 35 לכל lb), קלופים, שומרים פגזים, ו deveinedשרימפס בצדפים (31 עד 35 לכל lb), קלופים, שומרים פגזים, ו deveined11 קילו קישואים,פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב