קערת רוטב טובה עם ברוקולי וסיטן
קערת רוטב טובה עם ברוקולי & Seitan עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 484 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך שמן זית, מיסו רך, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו קערת אטריות Seitan טבעונית, Seitan מטוגן עם רוטב עגבניות ריחני, ו מדליונים Seitan חנוק ברוטב פטריות מעורבות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הרוטב: מחממים סיר 2 ליטר מעל חום בינוני ומוסיפים את השמן. מטגנים את הבצל והשום בשמן עם קמצוץ של מלח במשך 5 עד 7 דקות, עד להשחמה קלה.
בינתיים, מערבבים את עמילן התירס עם 1/2 כוס מרק הירקות, ערבוב עם מזלג להתמוסס, ולהניח בצד.
כאשר הבצלים יש השחמה, להוסיף את הקורנית, מרווה, פלפל ו sauté במשך 30 שניות בערך.
מוסיפים את העדשים, מיסו, ואת מרק 1 כוס הנותרים (לא את המרק מעורבב עם קורנפלור עדיין) וחום דרך. לאחר חם, להשתמש בבלנדר טבילה כדי purée עד חלקה יחסית. אם אין לך בלנדר טבילה, להעביר בלנדר או מעבד מזון פירה, ולאחר מכן להעביר בחזרה לסיר.
זרם במרק-תערובת קורנפלור, ערבוב כל הזמן, וחום במשך 7 דקות נוספות, עד עבה ומשיי. טעם לתיבול ולשמור חם עד מוכן לשרת.
הכן את seitan: מחבת גדולה, כבדה מעל חום בינוני גבוה (כרגיל, ברזל יצוק הוא מועדף) ולהוסיף את השמן. Sauté seitan בשמן, יחד עם כמה צביטות של פלפל שחור, עד צרוב משני הצדדים, 5 עד 7 דקות. להפריש עד מוכן לשרת.
קיטור הברוקולי: לקבל מכשיר מהביל שלך מוכן.
מניחים את הברוקולי באדנית ומפזרים על קמצוץ של מלח. קיטור במשך 5 עד 7 דקות, עד ירוק בהיר מבריק.
מניחים את הקינואה בקערות, ואז מוסיפים את הברוקולי ואת seitan. לחנוק ברוטב, ולהגיש!
מגישים מעל פירה בטטות במקום קינואה.
Reprinted עם רשות Isa עושה את זה: קל להפליא, מתכונים טבעונים טעימים להפליא עבור כל יום בשבוע על ידי Isa Chandra Moskowitz. זכויות יוצרים © 2013 by Isa Moskowitz; photographs © 2013 by Vanessa Rees. פורסם על ידי Little, Brown And Company.