תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר הודו פיקנטי עם תוספת קטשופ. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי שיני שום, סוכר חום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו קציץ בשר עם זיגוג סוכר וקטשופ {ספר הבישול של החודש }, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל, פטריות ושום למחבת; מבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום; מגניב 5 דקות.
5
מערבבים תערובת פטריות, panko, ואת המרכיבים הבאים 8 (דרך ביצה) בקערה גדולה; מערבבים היטב לשלב. צורה תערובת טורקיה לתוך מלבן 9 x 5inch על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.