תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר ההודיה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו סלרי, שום, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו כיכר ללא בשר, כיכר ללא בשר, ו קציץ ירקות (יום שני ללא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף בטטה בינונית (כ 7 אונקיות), לנקב אותו כמה פעמים עם מזלג, לעטוף אותו במגבת נייר, ומיקרוגל עד הסוף, 4-5 דקות. (לסירוגין, אופים או קיטור בטטה.) לאפשר מגניב מספיק כדי להתמודד ולאחר מכן לקלף ולהניח בצד.לרכך את הבצל, הסלרי והגזר. אתה יכול לעשות את זה במהירות על ידי חיתוך כל ירק ברבעים ולאחר מכן פועם במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
בשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים מחבת גדולה ולא דביקה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הירקות הטחונים, כולל שום, ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, עד שהם הופכים למכרז, כ 6-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים מים על ידי כפית במידת הצורך כדי לשמור על הירקות מלהידבק או להתייבש. ברגע שהם מתרככים, מוסיפים את השעועית המנוקזת ומועכים אותם קלות עם כף מחוררת או מרית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מניחים את הבטטה הקלופה לתוך מעבד המזון יחד עם טופו, רוטב סויה, וכל התבלינים, כולל שמרים תזונתיים. תהליך עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתיים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
הוסף את האגוזים ואת הדופק עוד כמה פעמים. לגרד את תערובת טופו לתוך קערת ערבוב גדולה ולהוסיף את פתיתי קינואה והירקות המבושלים. מערבבים היטב.מחממים תנור ל 191°. אם יש לך מחצלת אפיית סיליקון (מומלץ) למקם אותו על תבנית אפייה. אחרת קו גיליון אפייה עם נייר קלף או תרסיס עם תרסיס שאינו מקל. כפית את תערובת טופו על פני האפייה מוכן, באמצעות ידיים לחות כדי לעצב אותו לתוך כיכר מלבנית או סגלגל על 2 1/2 אינץ ' גבוה.
אופים במשך 25 דקות או עד העליון הוא השחמה שווה. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום ומבשלים 20 דקות נוספות. בדוק כדי לוודא כי המרכז הוא מוצק; אם לא, לתת לו קצת זמן נוסף. (אתה יכול גם להסיר את רדיד ומבשלים 5 דקות יותר עבור קרום crunchier.)