קציץ בשר לעולם לא נכשל
קציץ בשר לעולם לא ייכשל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 709 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, רוטב ברביקיו, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו קציץ בשר לעולם לא נכשל, לא להיכשל לגזור עוגיות סוכר עם זיגוג לא להיכשל, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, ביצים, תערובת מלית, רוטב ברביקיו בטעם היקורי עשן, בצל, שום וחלב.
מערבבים היטב ומניחים לתבנית אפייה מוכנה. צורה לתוך 2 כיכרות.
בקערה קטנה, לשלב את רוטב ברביקיו וסוכר חום; להתמזג היטב.
יוצקים את הזיגוג על 2 כיכרות הבשר.
מכסים את תבנית האפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 90 דקות. לחשוף את 15 הדקות האחרונות של זמן לאפות.
בואו לשבת במשך 15 דקות לפני חיתוך.