קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה
מרק מינסטרונה עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-18 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 339 קלוריות. והוא יספק כ 6 מנות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. 160 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם פסטה מרפקים, עגבניות משומרות, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 97%. הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו מרק מינסטרונה, מרק מינסטרונה ומרק מינסטרונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את השעועית הירוקה, אורגנו מיובש ובזיליקום, 3/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; לבשל עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים לסיר את קוביות העגבניות המרוסקות ואת מרק העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה את השעועית והפסטה ומבשלים עד שהפסטה והירקות רכים, כ-10 דקות. מתבלים במלח. מצקת לקערות ומעליה את הפרמזן והבזיליקום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
צילום מאת אנדרו מקקול

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי למינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.