קציץ בשר קלאסי
קציץ בשר קלאסי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב צ'ילי, רוטב ווסטרשייר, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי קל.
הוראות
בקערה גדולה, יוצקים חלב על הלחם.
מוסיפים ביצה, בצל, רוטב צ ' ילי, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; מערבבים היטב.
מוסיפים בשר בקר טחון; מערבבים היטב. מעצבים תערובת בשר ל -8 אינץ'. איקס 4-אין. סגלגל.
אופים במחבת רדודה ב 350 ל 1-1 / 4 שעות או עד לא נשאר ורוד.