קציץ פטריות Cajun
קציץ פטריות Cajun יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, ביצים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, עוף Cajun פטריות, ו כיכר עדשים פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 (9 על ידי 5 אינץ') כיכר פאן
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את החמאה לתוך סיר 4 ליטר ולמקם על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל, השום ואת ענפי הקורנית.
לטגן עד שקוף, כ -10 דקות.
מוסיפים את הפטריות לסיר, מערבבים, ומעלים את החום קצת. מבשלים את התערובת עד הנוזל מבושל, על 15 עד 20 דקות.
בינתיים, לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה להקציף היטב.
מוסיפים את הקרם, הפטרוזיליה והתיבול Cajun ולהקציף לשלב.
הוסף את תערובת פטריות 1 המגישה כף בכל פעם כדי למתן את תערובת הביצה, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים היטב.
לרסס את מחבת כיכר עם תרסיס nonstick, קו עם נייר קלף, ויוצקים את התערובת לתוך המחבת. מניחים במחבת צלייה גדולה וממלאים את המחבת במים בחצי הדרך במעלה מחבת הלחם.
מניחים לתוך המחצית העליונה של התנור ואופים עד שהמרכז מוגדר, כ 60 עד 70 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב 15 דקות לפני היציאה על צלחת לחתוך.