קציצות בקר גדולות עם בוקאטיני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1300 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו יין, עגבניות משומרות, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב יין אדום יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. ציון זה הוא סופר. נסו בוקאטיני עם רוטב בייקון וקציצות, בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה עם קציצות מוצרלה מעושנות חריפות, ו ארוחת ערב הערב: בוקאטיני קון סלסיצ'ה (בוקאטיני עם נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 400 מעלות צלזיוס.
2
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מערבבים בשר עם הבצל המגורד, 3 שיני שום קצוצות, ביצה, פירורי לחם, גבינה, פלפל אנגלי, צלפים, מרווה, חופן הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל וטפטוף בריא של שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
רוטב חמוציות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לערבב בשר, להבקיע את הבשר לתוך 4 חלקים ולעשות 3 כדורים גדולים מאוד מכל קטע. מסדרים את 12 הכדורים על דף עוגיות נון סטיק וצולים 15 דקות עד שהם יציבים אך לא קשים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
זרוק בוקאטיני במים רותחים מומלחים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיני
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מסננים.
7
מוסיפים למחבת ולפנצ ' טה כף נוספת של שמן זית כתית מעולה. מבשלים 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים את השום הנותר ופטריות למחבת ומבשלים 5 דקות. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הבצל הקצוץ הנותר ומפזרים את המחבת עם יין, מבשלים 1 דקה, מוסיפים במלאי ומקציפים את הטפטופים הנותרים. מערבבים פנימה את העגבניות ומתבלים ברוטב במלח ופלפל, במידת הצורך. מערבבים פטרוזיליה. מבשלים 5 דקות.