קציצות מרוקאיות עם ביצים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 89%. נסו קציצות מרוקאיות עם ביצים, Kafta Tajine (קציצות מתובל מרוקאי עם ביצים ברוטב עגבניות), ו קציצות מרוקאיות (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבצל בשמן 1 כף עד רך, ואז מאפשרים להתקרר.
מערבבים עם פירורי הלחם, בשר טחון, קינמון, 1 ביצה, מלח כפית והרבה פלפל, ואז לעצב לתוך כ 24 כדורי בשר עם ידיים רטובות. מטגנים את השמן הנותר במחבת רדודה במשך כ 8 דקות, נעים אותם עגול עד להשחים באופן שווה. להרים ולהניח בצד.
מוסיפים את השום לשמן שנשאר במחבת ומטגנים עד שהתרככו.
מוסיף את הקורגט, ומטגנים במשך 1-2 דקות, ואז עצה בעגבניות, דבש, ראס אל hanout, שלושה רבעים של כוסברה, תיבול וכמה מים כף. מערבבים ומבשלים עד pulpy.
מערבבים את החומוס ומוסיפים את כדורי הבשר. הפוך 4 חללים ברוטב, ואז לשבור את הביצים הנותרות. מכסים ומבשלים 4-8 דקות על אש נמוכה עד הביצים נקבעות. פיזור עם כוסברה ומגישים ישר מן המחבת עם לחם פריך עבור איסוף הרוטב.