קציצות עגל עם ירקות מטוגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, שמן זית בתוספת נוספת, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים, עגל מטוגן עם גרמולטה, ו צלעות עגל מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1/2 מרק כוס עד חם, ולאחר מכן להוסיף ארוחה מצה ולספוג 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2
בעוד מצות סופג, קוצצים מספיק זיתים למדוד 1/3 כוס, ולאחר מכן רבע שארית ולהניח בצד. דופק ספוג מצות וזיתים קצוצים במעבד מזון יחד עם שום, ביצה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד זיתים ושום הם קצוצים דק ביצה משולבת.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
מצות
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
3
מוסיפים 1/4 פטרוזיליה כוס ודופק עד פטרוזיליה קצוצה דק.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4
להעביר תערובת מצות לקערה ולהוסיף עגל, ערבוב בעדינות עם הידיים עד בשילוב. צ ' יל, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מצות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מטאטא Preheat. קו 15 על ידי 10 אינץ ' רדוד תבנית אפייה או תבנית אפייה עם נייר, לסכל מברשת עם שמן. באמצעות ידיים רטובות, ליצור תערובת עגל לתוך כדורי 1 1/2 אינץ', הסדרת שכבה 1 כפי שנוצר בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
קציצות מטאטא 4 עד 6 סנטימטרים מחום, פונה פעם אחת עם מרית ומלקחיים, עד השחמה, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
בעוד כדורי בשר הם צולים, חום 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ '(2 עד 3 אינץ ' עמוק) על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון. שומר חום ב 2 קבוצות, מפנה מדי פעם, 5 עד 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
העברה לצלחת, ואז גזר חום הנותרים 2 כפות שמן במחבת, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להחזיר שומר למחבת ולהוסיף כדורי בשר, הנותרים 2 כוסות מרק עוף, ונשאר 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים, מכוסה, עד ירקות רכים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לטאטא יחד מים ועמילן תפוחי אדמה בקערה קטנה. מערבבים לתוך תערובת כדורי בשר ומרתיחים, חשופים, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 2 דקות (רוטב ימשיך לעבות את החום).
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב