קרוסטיני עם חמאה אירופאית מלוחה, סרדינים מעושנים ופלפל
המתכון Crostini עם חמאה בסגנון אירופאי מלוח, סרדינים מעושנים, פלפל קרס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 474 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו גרגיר נחלים, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריבועי לימון עם חמאה בסגנון אירופאי, קציץ בשר, בסגנון אירופאי;, ו סלט תאנה עם יוגורט חלב עיזים ופלפל קרס (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל-350F.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה, מברישים את הצמרות בשמן זית, ואופים אותן במשך 15 עד 20 דקות, עד שהן קלויות קלות וחומות זהובות. (אתה יכול גם טוסט הלחם בטוסטר, אבל בלי השמן. אז תבריש את הטוסט בשמן אחרי שהם יסיימו.) לשפשף את הצד משומן של crostini עם השום ולהגדיר אותם על משטח העבודה שלך, בצד משומן למעלה.
מורחים על 2 כפיות חמאה בשכבה לא אחידה על כל קרוסטינו, משאיר את הקצוות של הלחם גלוי. לפזר את פרוסות הבצל על החמאה, לחלק אותם באופן שווה, להניח 1 סרדין על כל אחד, העליון עם קרס וכמה גרגרי מלח ים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;