קריספי להחליק עם כרובית, בייקון, צלפים, קרוטונים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות שרי, טרגון, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז קמח אורז כקינוח. מתכונים דומים: כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם, כרובית פריכה עם זיתים, צלפים ופטרוזיליה, ו מרק כרובית שמנת עם צלפים פריכים ושמן צ'ייב.
הוראות
בייקון מטוגן במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני עד חום ופריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
הוסף כרובית לטפטופים במחבת ו sauté עד פריך-מכרז ומתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, מיץ לימון, צלפים ותימין; מבשלים 1 דקה לערבב טעמים.
לטאטא קמח אורז, קרם חיטה, ועשבי תיבול בקערה רדודה גדולה להתמזג.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. מעיל דגים משני הצדדים עם תערובת קמח.
שמן חום במחבת גדולה כבדה אחרת מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף דגים. Sauté עד חום ופשוט אטום במרכז, על 3 דקות לכל צד.
לחמם תערובת כרובית מעל חום בינוני.
מערבבים בבייקון וקרוטונים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תערובת כרובית כפית למרכז של 2 צלחות; למעלה עם דגים.
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, וחנויות מזון טבעי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.