קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קרם ברולה

קרם ברולה
קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. לקינוח הזה יש 534 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 35 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו ערמון ערמון ערמון ערמון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם קובץ מצורף ההנעה, לערבב את הביצה, חלמונים, ו 1/2 כוס הסוכר יחד במהירות נמוכה עד רק בשילוב. בינתיים צורבים את השמנת בסיר קטן עד שהוא חם מאוד למגע אך לא מבושל. כשהמיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים לאט את השמנת לביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את ליקר הווניל והתפוזים ויוצקים לרמקינס של 6 עד 8 אונקיות עד כמעט מלא.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים את הרמקינס בתבנית אפייה ויוצקים בזהירות מים רותחים לתבנית כדי לעלות באמצע דפנות הרמקינס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהפודינג מוגדר כשהוא מנער בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים את הרפידות מאמבט המים, מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
להגשה מורחים 1 כף סוכר באופן אחיד על החלק העליון של כל רמקין ומחממים בעזרת מבער מטבח עד שהסוכר מתכרבל באופן אחיד. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר למשך דקה עד שהסוכר המקורמל מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו