אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגות מלא קרם של השטן מזון, חמאת בוטנים-ממולאים עוגות מזון של השטן, ו קרם חמאת בוטנים מלא עוגות שוקולד.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו אחד 12 כוס ומחבת אחת 6 כוס מאפין עם נייר או לסכל ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מגש מאפינס
רדיד אלומיניום
תנור
2
הפוך את העוגות: לנפות את קמח העוגה, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח יחד שלוש פעמים. לנצח את החמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 15 שניות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח עוגה
קאפקייקס
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות עד שכל אחד הוא משולב. המשך להכות עד אור ורך, על 6 יותר דקות. עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר שלה, להכות בשליש של תערובת הקמח. מקציפים בחמאה ווניל, ואז עוד שליש מתערובת הקמח. הכה את הקפה ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת. למלא את כוסות מאפין באמצע הדרך ואופים במשך 25 דקות, או עד המרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות. הגדר את המחבתות על מדף להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
קפה
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
בלנדר
4
הפוך את מילוי חמאת הבוטנים: הכה את החמאה וחמאת בוטנים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להכות את הסוכר של ממתקים. הגבר את המהירות לגבוה והכה במשך 3 עד 5 דקות, עד חלקה ורך. כפית את המילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה רגיל בינוני. הכנס את הקצה לתוך החלק העליון של כל קאפקייק מקורר לסחוט כ 1/2 כפות מילוי לתוך כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאת בוטנים
קאפקייקס
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
שקית מאפה
1
מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים את השמנת בסיר קטן עד לצריבה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
יוצקים את השמנת על השוקולד ולתת לשבת 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
תן לשבת 10 דקות, עד עבה אבל עדיין pourable. דאנק את צמרות הקאפקייקס לתוך הציפוי למעיל, ואז במקום על מדף ומפזרים את הבוטנים הקצוצים.