קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קרם של מרק ארטישוק וטוסט פטריות

קרם של מרק ארטישוק וטוסט פטריות
מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שאלוט, שן שום, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טוסטים ארטישוק & פטריות, מרק ארטישוק ופטריות שמנת, ו מרק פטריות שמנת עם טוסט גבינה כחולה.

הוראות

1
לסחוט את הלימון לתוך קערה של מים קרים; להוסיף את החצאים לקערה. לקצץ 1 אינץ ' את קצות הגזע של הארטישוקים. באמצעות סכין נירוסטה חדה, לחצות את הארטישוקים לרוחב. משוך את כל העלים החיצוניים הירוקים עד שתגיע העלים הצהובים. מקלפים את העור הקשה מהישבנים והגבעולים. עם כפית, לגרד את החנקים השעירים.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הארטישוקים לקערת מי הלימון כפי שהם גזומים.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר בינוני, לשלב את המניה עם שמן זית, יין, עלי קורנית, שאלוט ושום.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הארטישוקים ומתבלים קלות במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד ארטישוק רך מאוד, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר וזרוק את זרעי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
6
עבודה בקבוצות, להעביר את התוכן של הסיר לבלנדר פירה עד חלקה לחלוטין.
7
להעביר את המרק לקערה ולתת מגניב, ואז לקרר עד מקורר ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
8
ממש לפני ההגשה, מערבבים את החלב והשמנת לתוך המרק ומתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות רדודות ומגישה את טוסטים פטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך