קרם תוצרת בית של מרק עוף
קרם תוצרת בית של מרק עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-164 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, פלפל טחון, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו גלידה ביתית, גלידת קפה תוצרת בית, ו קרם אירי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך רוטב לבן של חלב או שמנת, קמח ושמן.
מוסיפים סוכר, מלח, פלפל ואבקת שום (עשויים להשתמש פחות או יותר לפי הצורך).
מערבבים היטב ומבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה.
אם המרק אינו עבה כמו הרצוי, מערבבים כמות קטנה של עמילן תירס עם כמות קטנה של מים ומוסיפים למרק. מבשלים במשך 10 דקות.