קרמבל שקדים חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמבל שקדים חמוציות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, קמח, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו קרמבל שקדים דובדבן, קרמבל שקדים דובדבן, ו קרמבל אגסים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: צלחת אפייה 9 אינץ ' אחת
מחממים את החמאה במחבת סאוט בינונית.
מוסיף את האגסים ו לטגן עד רך מעט ועסיסי, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר וציפורן. לזרוק ולהסיר מהחום לקרר.
מערבבים את הנותרים 1 כוס סוכר, מיץ לימון, סירופ גרידת תפוזים ומערבבים.
מוסיפים את החמוציות וזורקים כדי לצפות את הפרי.
מחממים מחבת סאוט בינונית ומוסיפים את תערובת החמוציות.
לטגן במהירות, 3 עד 5 דקות.
מערבבים את האגס ואת תערובות חמוציות בקערה ומניחים בצד להתקרר.
הפוך את ציפוי: בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, קינמון, זנגביל ומלח.
מערבבים כדי להתמזג. לעבוד את החמאה עם האצבעות שלך עד התערובת היא גסה ולחה במקצת. החמאה לא צריכה להיות משולבת באופן מלא, אבל לא צריך להיות כל נתחים גדולים או. ברגע האחרון, להתמזג בעדינות עם השקדים.
להרכיב את הקרמבל: לסדר את הפרי בתבנית אפייה ולהפיץ את ציפוי באופן שווה על הפרי.
מניחים את המנה במרכז התנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות. הפרי צריך להיות רך מניב כאשר פירסינג עם קצה הסכין. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה. לגרר קצת גרידה מן הלימון על גבי הקרמבל.
מגישים עם סקופים של גלידת וניל עם כתום
להביא 2 סירים קטנים של מים לרתיחה.
באמצעות סכין קטנה, לקלף חתיכה אחת של העור סביב "קו המשווה" (מרכז) של כל תפוז. חתוך כל מרית עבה את החלק הפנימי של כל קליפה, דואג שהם נשארים בחתיכה אחת.
זרוק את החזה לתוך הסיר הראשון ומרתיחים במשך 1 דקה. מסננים ושחרר אותם לסיר השני. מבשלים 1 דקה, מתח ומניח אותם בצד.
בסיר קטן שלישי, להביא את הסוכר, 2 כוסות מים וכורכום לרתיחה. הטביעו את התיבות הכתומות ומבשלים על אש גבוהה עד שהנוזל רותח. להפחית לרתיחה ומבשלים עד zests הם מכרז, 15 עד 20 דקות.
הסר את התיבות על תבנית אפייה ולאפשר להם להתקרר שטוח.