קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמבל שקדים חמוציות

קרמבל שקדים חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמבל שקדים חמוציות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, קמח, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו קרמבל שקדים דובדבן, קרמבל שקדים דובדבן, ו קרמבל אגסים ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: צלחת אפייה 9 אינץ ' אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1
מחממים את החמאה במחבת סאוט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את האגסים ו לטגן עד רך מעט ועסיסי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מוסיפים 1/2 כוס סוכר וציפורן. לזרוק ולהסיר מהחום לקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מערבבים את הנותרים 1 כוס סוכר, מיץ לימון, סירופ גרידת תפוזים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
מוסיפים את החמוציות וזורקים כדי לצפות את הפרי.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
מחממים מחבת סאוט בינונית ומוסיפים את תערובת החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לטגן במהירות, 3 עד 5 דקות.
8
מערבבים את האגס ואת תערובות חמוציות בקערה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
הפוך את ציפוי: בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, קינמון, זנגביל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים כדי להתמזג. לעבוד את החמאה עם האצבעות שלך עד התערובת היא גסה ולחה במקצת. החמאה לא צריכה להיות משולבת באופן מלא, אבל לא צריך להיות כל נתחים גדולים או. ברגע האחרון, להתמזג בעדינות עם השקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
להרכיב את הקרמבל: לסדר את הפרי בתבנית אפייה ולהפיץ את ציפוי באופן שווה על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
מניחים את המנה במרכז התנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות. הפרי צריך להיות רך מניב כאשר פירסינג עם קצה הסכין. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה. לגרר קצת גרידה מן הלימון על גבי הקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
מגישים עם סקופים של גלידת וניל עם כתום
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
14
מקשטים אם תרצה.
15
להביא 2 סירים קטנים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
16
באמצעות סכין קטנה, לקלף חתיכה אחת של העור סביב "קו המשווה" (מרכז) של כל תפוז. חתוך כל מרית עבה את החלק הפנימי של כל קליפה, דואג שהם נשארים בחתיכה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
17
זרוק את החזה לתוך הסיר הראשון ומרתיחים במשך 1 דקה. מסננים ושחרר אותם לסיר השני. מבשלים 1 דקה, מתח ומניח אותם בצד.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
18
בסיר קטן שלישי, להביא את הסוכר, 2 כוסות מים וכורכום לרתיחה. הטביעו את התיבות הכתומות ומבשלים על אש גבוהה עד שהנוזל רותח. להפחית לרתיחה ומבשלים עד zests הם מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
19
הסר את התיבות על תבנית אפייה ולאפשר להם להתקרר שטוח.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום