קרמה קטלנה
Crema Catalanan נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: Crema Catalana, Custard קטלאנית / Crèma Catalana, ו גלידת שרי Crema Catalananan עם תאנים דבש.
הוראות
חלב חום מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד קטן עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מוסיפים קליפה וקינמון; מכסים ונותנים לעמוד 30 דקות. להיפטר מקליפה וקינמון.
מערבבים 1/4 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים 1/4 כוס חלב לתערובת סוכר, ערבוב עד חלקה. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 7 דקות או עד כמעט עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים חלמונים בקערה קטנה. בהדרגה לשפוך שליש תערובת חלב חם לתוך חלמונים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בזהירות להחזיר תערובת חלמון למחבת. מבשלים על אש נמוכה 4 דקות או עד רשם מדחום 180, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים רפרפת באופן שווה בין 6 (4-אונקיה) כוסות רפרפת; לחץ על עטיפת פלסטיק נגד משטח רפרפת. תרגע לפחות 4 שעות.
מפזרים הנותרים 3 כפות סוכר באופן שווה על פודינג. החזקת מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (על 1 דקה).
לשרת באופן מיידי או בתוך שעה 1.