קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג

קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסי סוכר חום מוקפצים, סקווש מעדני סוכר צ'ילי-חום עם אגסים, ו עוגת גבינה ללא אופים עם סוכר חום עם אגסים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב, קמח, ביצים, סוכר ומלח בבלנדר. להתמזג עד חלקה, מדי פעם מגרד את הצדדים של בלנדר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים 1 כף חמאה מומסת ומערבבים 30 שניות. מכסים ומקררים את הבלילה קרפ במיכל בלנדר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. הבלילה Reblend 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחבת nonstick חום עם 8 אינץ ' קוטר התחתון מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת, הטיית מחבת במהירות מעיל התחתון באופן שווה. קוק עד העליון של קרפ מופיע יבש התחתון הוא זהוב, התרופפות הקצוות של קרפ עם מרית, על 45 שניות. הפוך קרפ מעל; לבשל עד כתמים חומים מופיעים בתחתית, על 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
העברה לצלחת. למעלה עם ניילון נצמד. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת צחצוח עם חמאה יותר לפי הצורך, שכבות קרפים מבושלים בין יריעות של ניילון לעטוף. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קרפיםקרפים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
מברשת אפיית גיליון עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מקום 1 קרפ על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מניחים 3 פרוסות של אגסי סוכר חום חמים זה לצד זה על רבע קרפ, המאפשר פרוסות אגס להאריך מעט על קצה קרפ. מקפלים קרפ במחצית על פרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
11
מניחים 3 פרוסות אגס יותר על קרפ מעל הראשון 3 פרוסות. מקפלים קרפ במחצית על אגסים, ויוצרים צורה משולשת. חזור עם 5 קרפים ופרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
12
קרפים עם קצת נוזל בישול מאגסים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
13
קרפים צלוי רק עד מחומם דרך וזהב, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
14
העבר לצלחות. סדר כל פרוסות אגס שנותרו על קרפים. אגס כפית בישול נוזל מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
15
מניחים כף גלידה לצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16
טפטוף עם רוטב פאדג ' חם.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
17
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו