קשרי ביסקוויט איטלקיים
קשרי ביסקוויט איטלקיים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. והוא יספק כ 144 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 8 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, רוטב, תיבול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קשרי ביסקוויט Herbed, תבשיל איטלקי מעוטר בביסקוויט, ו מאפה ביסקוויט נקניק איטלקי.
הוראות
שלב 2 כוסות תערובת אפייה ותבלינים איטלקיים, ערבוב טוב.
מוסיפים חלב; מערבבים עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מפזרים הנותרים 2 כפות אפייה לערבב באופן שווה על פני משטח העבודה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. (הבצק יהיה רך מאוד.)
מגלגלים כל חלק של בצק לתוך חבל 8 אינץ'; לקשור כל חבל לתוך קשר רופף.
מניחים קשרים על תבנית אפייה.
מברישים רוטב איטלקי באופן שווה על ביסקוויטים.
אופים ב 400 במשך 12 דקות.