ראגו מהיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו ראגו מהיר. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 570 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם יש לכם עגבניות משומרות, שמן שום, מרסלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. נסו ראגו מהיר, ריגטוני עם ראגו מהיר, ו לחמניות מהירות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר רחב ובינוני ומטגנים את הפנצ ' טה עד שמתחילים להיות פריכים.
מוסיפים את הטלה ששובר אותו עם מזלג בתבנית הבקוני כשהוא משחים.
טיפ פנימה את הבצל המקורמל, המרסלה, העגבניות, העדשים והמים והביאו את התבנית לרתיחה.
מבשלים את הראגו למשך 20 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מפזרים מעל הגבינה לפני ההגשה, אם משתמשים.
2 כוסות בצל פרוס (כ -2 בצלים בינוניים)
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את שמן הזית ומחממים.
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל חום זהוב עמוק ורך, בערך 25 עד 30 דקות. דאגו להשתמש בחום עדין ובשלו את הבצל לאט כדי שלא יישרפו. בצל ישמור במקרר עד 1 בשבוע.