קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ראגו מהיר

ראגו מהיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו ראגו מהיר. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 570 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם יש לכם עגבניות משומרות, שמן שום, מרסלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. נסו ראגו מהיר, ריגטוני עם ראגו מהיר, ו לחמניות מהירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר רחב ובינוני ומטגנים את הפנצ ' טה עד שמתחילים להיות פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הטלה ששובר אותו עם מזלג בתבנית הבקוני כשהוא משחים.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
טיפ פנימה את הבצל המקורמל, המרסלה, העגבניות, העדשים והמים והביאו את התבנית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
עגבנייהעגבנייה
עדשיםעדשים
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מבשלים את הראגו למשך 20 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
5
מפזרים מעל הגבינה לפני ההגשה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
6
1 כף שמן זית
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
7
2 כוסות בצל פרוס (כ -2 בצלים בינוניים)
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את שמן הזית ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל חום זהוב עמוק ורך, בערך 25 עד 30 דקות. דאגו להשתמש בחום עדין ובשלו את הבצל לאט כדי שלא יישרפו. בצל ישמור במקרר עד 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל