תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רביולי גבינת עיזים פלפל עם רוטב עגבניות אננס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם בצל, פלפל טחון גס, herbes de provence, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה טוב. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ו רביולי גבינת עיזים w / רוטב פסטו חורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים גבינת עיזים, 1 כפית שמן זית, פלפל שחור קלוי, ו 1/2 כפית מלח בקערה עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
גבינת עיזים
שמן זית
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מגלגלים יריעות פסטה לעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
גלול
4
חותכים פסטה לתוך עיגולים 2 1/2 אינץ', או הצורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מניחים 1 כפית גדושה של מילוי גבינת עיזים במרכז כל מעגל פסטה. טבול את קצה הפסטה עם קצת מים, ואז לקפל ולאטום את הפסטה כדי ליצור חצי ירח. מסדרים רביולי על תבנית אפייה וטפטוף עם 1/2 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
שמן זית
רביולי
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים רביולי בתנור שחומם מראש עד חום זהוב ופריך קלות, 7 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים את העגבניות הצהובות והאדומות, אננס, ו herbes de Provence. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות, ומערבבים את רוטב העגבניות. לרסק שום עם קמצוץ 1 של מלח, ולהוסיף לרוטב. מבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.