קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

רביולי לובסטר

רביולי לובסטר
המתכון לובסטר רביולי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. במנה עיקרית זו יש 616 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך עלי מרווה, מיץ לימון, זנבות לובסטר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה, רביולי לובסטר, ו רביולי לובסטר עם חמאה חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הצוואלות וזיעה עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
3
מוסיפים את השום והזיעה עד הריחני, כ -30 שניות. Deglaze עם היין הלבן. מביאים לרתיחה עדינה ומוסיפים 1/2 מקל של החמאה. מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
חמאהחמאה
שוםשום
4
מוסיף את בזיליקום, פטרוזיליה ו טרגון.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
5
מוסיפים את חתיכות הלובסטר ואת poach בנוזל עד כמעט מבושל דרך, 1 1/2 עד 2 דקות. מערבבים את גרידת לימון ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
לובסטרלובסטר
6
הסר מהחום, להעביר את הלובסטר לצלחת ולהניח בצד להתקרר. שמור את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
7
הביאו מחבת סאוט בינונית לחום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הקמח וטוסט בעדינות במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טוסטטוסט
9
מוסיפים את המלח והפלפל ואת שאר 1/2 מקל חמאה, ערבוב כל הזמן. מבשלים עד שהעמילן מתחיל להתפוגג, כ -3 דקות; להיזהר לא לאפשר לנתבים להחשיך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
עמילןעמילן
10
לטאטא את הנוזל הלא חוקי שמור לתוך רביכה עד חלקה. מבשלים עד שהעמילן מבושל לחלוטין והרוטב מעובה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
הסר מהחום, להעביר לקערת ערבוב בינונית להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
12
בעדינות לקפל את הלובסטר לתוך הנוזל מעובה ציד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
13
הניחו את עטיפות וונטון, עובדים בקבוצות קטנות כדי שלא יתייבשו. כף 1 כף של המילוי למרכז של כל אחד, מברשת את הקצוות עם מים כדי להרטיב, במקום שני wonton מעל ולחץ כדי לדבוק. השתמש בחותך עוגיות 2 אינץ הפוך (הצד החלק) כדי לאטום בעדינות את המילוי לאמצע (זה מבטיח התאמה נוחה ולא בועות אוויר אשר יגרום לרביולי להתפוצץ כאשר עלומה). השתמש חותך עוגיות 3 אינץ ' (הצד החריף) לחתוך וליצור רביולי עגול.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
רביולירביולי
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
14
להביא 2 ליטרים מים מלוחים היטב לרתיחה בסיר גדול. עובדים בקבוצות, מבשלים את הרביולי עד שהם אל דנטה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
16
בינתיים, להפוך את רוטב מרווה חמאה חום: להגדיר מחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
מוסיפים את החמאה ומבשלים, ערבוב עד שהוא נמס והופך קצף. לאחר החמאה הופכת חום זהוב ויש לו ארומה אגוזים, על 3 דקות, להוסיף את הצלפים, מרווה ושום. מתבלים קלות במלח ופלפל. לאחר המרווה הוא ריחני, להסיר את המחבת מהחום ולקפל את הפטרוזיליה, טרגון ומיץ לימון. מערבבים כדי לשלב ולחמם את עשבי תיבול ולימון - זה ישחרר את הארומה שלהם אבל הם ישמרו על הצבע הבהיר התוסס שלהם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
טרגוןטרגון
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
צלפיםצלפים
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
לימוןלימון
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
כדי לחמם ולהגיש: עבודה בקבוצות כדי לא overrowd המחבת, בעדינות לזרוק את רביולי עלומה בחמאה החומה במחבת גדולה לטחון במשך 1 עד 2 דקות מעל חום בינוני כדי לצפות את הפסטה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חמאהחמאה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מניחים את הרביולי על צלחות וכפית על רוטב מהמחבת. למעלה עם פרמזן מגולח, מקשטים עם ניצני בזיליקום וטפטוף של שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פרמזןפרמזן
רביולירביולי
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

מרכיבים

1השארבאד בזיליקום טרי, לקישוטבאד בזיליקום טרי, לקישוט1stick2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(יכול להיות או להרחיק)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4עלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים1(יכול להיות או להרחיק)טרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ2ציפורן קטנהשום, טחוןשום, טחון2(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1מיץ לימוןמיץ לימון2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי2(יכול להיות או להרחיק)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון2(יכול להיות או להרחיק)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)זנבות לובסטר גלם, פגז וחותכים לחתיכות 1/3 אינץזנבות לובסטר גלם, פגז וחותכים לחתיכות 1/3 אינץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואבאיכות טובה זית כתית מעולה, לטפטוףבאיכות טובה זית כתית מעולה, לטפטוף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגולח לקישוטפרמזן מגולח לקישוט4טוחן פלפל שחור סדוק טריטוחן פלפל שחור סדוק טרי3(חוֹרֶף)שאלות טחוןשאלות טחון1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה48עטיפות wontonעטיפות wonton

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. לואי ג ' דוט שאבלי וגראנד קרו עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climats" יכול להיקרא Grand Cru ב Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur, ו Vaudésir. כל הכרמים הללו ממוקמים בצד ימין של נהר לה סרין, על הגבעה. מצב זה נותן אופי חזק ובעל גוף מלא ליין.קש חיוור מאוד בצבע, עם אף נפץ של ניחוחות פרחוניים חיים ופירות טריים פריכים המספק את הביטוי האולטימטיבי של טרואר מגניב שלה. החיך מראה מתח ואנרגיה רבה.